subota, 1. prosinca 2012.

Zagreb streetstyle-the last day of November= Zagreb odijevanje zadnjeg dana studenog

 I like the way this tourist combined colours, a splash of colour on a rainy day is always welcome. On the following photo,  we can see the black elegance. What do you like more, all black or lively colours? Što vam se više sviđa, skroz crno ili živahne boje?

 young fashion- moda mladih
 Poslovnjaci pretpostavljam. Uglavnom, sviđa mi se vidjeti muškarce u odijelima.- I presume this two are bussiness people. Anyway, I like to see man in suits.
 I like the outfit that the women in the middle in wearing, it looks very comfotable and the lovely scarf makes it elegant. = Sviđa mi se što je žena u sredini obukla, izgleda jako udobno, a zbog lijepog šala i elegatno.


 I like this jacket, it looks very warm= Sviđa mi se ova jakna, izgleda jako toplo.
 young man fashion
 interesting pants- Zanimljive hlače
 On this rainy and cold day most people opted for comfortable shoes as they should= Ovog kišnog i hlanog dana većina je ljudi izabrala udobnu i toplu obuću kao što bi i trebali:)
 lovely red coat- lijep crveni kaput
 Finally, another outfit I like. This young lady looks elegant, casual (and I woud say she's probably not cold).
Konačno, još jedna odjevna kombinacija koja mi se sviđa. Ova mlada dama izgleda elegatno, ležerno i rekla bi da joj nije hladno.So, that is all from Zagreb. I traveled from Mostar to Zagreb and back yesterday. It was a long drive, but I immensly enjoyed my stay in the lovely capital.

. Tako, to bi bilo sve iz Zagreba. Jučer sam putovala iz Mostara u Zagreb i nazad. Bila je to duga vožnja, ali jako sam uživala u boravku u lijepoj metropoli.


Nema komentara:

Objavi komentar

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.